fbpx

Bacău, 26-31 octombrie 2020

AUDI DRIVING EXPERIENCE
AUDI

8 modele de top și noutăți absolute au venit la Audi Driving Experience

Primul Audi Q5 nou înmatriculat în România, vedetele electrice Audi e-tron și e-tron Sportback, dar și noul A3, A5 Facelift și modele de top din gama Q au fost atracțiile automobilistice ale ultimei săptămâni din luna octombrie.

Cybernet Autocenter, partener autorizat Audi, a invitat pasionații de motoare să testeze aceste modele pe durata unei săptămâni întregi – între 26 și 31 octombrie, la showroomul din Calea Moldovei nr. 154, doritorii le-au putut conduce, cu programare prealabilă.

Lineup Audi Driving Experience:

Termene și condiții

Condiții obligatorii de efectuare a test drive-ului: 

  1. Deținerea unui permis de conducere legal, cu o vechime și experiență în conducere mai mare de 6 luni.
  2. Nu este permisă conducerea autoturismului sub influența băuturilor alcoolice.
  3. Conducerea autoturismului este permisă numai în prezența și condițiile comunicate de reprezentanții Cybernet Autocenter.
  4. Test drive-ul se va desfășura pe o perioadă de maximum 45 de minute.
  5. Deplasarea se va face doar pe drumurile naționale, cu respectarea strictă a normelor de viteză și a regulamentului impus de legea circulației.
  6. Se va practica un mod normal de conducere, fără suprasolicitări nejustificate ale autoturismului.
  7. În cazul avarierii autovehiculului din vina clientului, acesta va suporta cheltuielile ocazionate de reîntregirea poliței CASCO.

Cybernet Autocenter își rezervă dreptul de a sista efectuarea test drive-ului în cazul în care nu sunt respectate obligațiile menționate.

* Date fiind condițiile dictate de starea de alertă, numărul de locuri disponibil pentru test drive este limitat. Doritorii care nu reușesc să se programeze între 25-31 octombrie vor putea efectua test drive la o dată ulterioară, în funcție de disponibilitatea modelelor.