fbpx

NOUA ŠKODA OCTAVIA

Provoacă bucurii!
ŠKODA

Dinamică, fiabilă și pur și simplu mai frumoasă: noua ŠKODA OCTAVIA

Noua ŠKODA OCTAVIA: și la cea mai nouă generație a modelului, interiorul de dimensiuni generoase este completat cu un nivel impresionant de funcționalitate, totul într-un design ce nu se demodează în timp. Farurile LED și blocurile optice din spate cu LED asigură vizibilitatea optimă indiferent de vreme și accentuează totodată designul atractiv al automobilului.

NOUA ŠKODA OCTAVIA, O ALEGERE EXCELENTĂ

Digitalizată, conectată și cu sisteme de asistență bazate pe cele mai noi tehnologii, noua ŠKODA OCTAVIA este partenerul perfect pentru călătorii de afaceri sau de plăcere, alături de familie.

Poate fi a ta de la 16.835 de Euro* (TVA inclus)!

Oferta este valabilă pentru ŠKODA OCTAVIA Ambition 1.0 TSI, în limita stocului disponibil. Pentru alte variante de echipare sau de motorizare, vă invităm să solicitați o ofertă personalizată folosind formularul de mai jos.

Preț de vânzare recomandat din care este scăzută prima de casare aferentă programului PSIPAN pentru anul 2021 (Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național 2020-2024 – PSIPAN derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu). Acordarea primei de casare (valoarea acesteia fiind calculată în Euro, la cursul de schimb 1 Euro = 5 lei), în limita tichetelor disponibile, presupune înscrierea și acceptarea dvs. în PSIPAN (condiționată de îndeplinirea tuturor condițiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN), achiziționarea autoturismului de la un distribuitor autorizat ŠKODA acceptat în PSIPAN și nu include echipamentele, accesoriile sau dotările opționale. Preț de revânzare recomandat pentru varianta de bază. Oferta poate fi obținută în rețeaua națională de distribuitori ŠKODA și poate include orice alte beneficii acordate de distribuitor în baza politicii proprii.

Aer condiționat climatronic

Jante de aliaj ușor 16"

Radio SWING

Scaune față încălzite

Volan multifuncțional îmbrăcat în piele

Lane Assist

Front Assist cu protecție pentru pietoni

Light Assist

Driving mode selection

Hold Hill Control

Tempomat și limitator de viteză

Faruri cu tehnologie LED

Senzori de ploaie

Senzori de parcare față și spate

Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.skoda@autocenter.ro