fbpx

Noul Audi Q5

Descoperă-l și tu!
Audi

Noul Audi Q5, performanțe dinamice captivante

Noul Audi Q5 este sinteza ideală dintre un Audi Avant și utilitatea optimă în utilizarea cotidiană. Limbajul nou de design sportiv al acestui SUV fascinează încă de la prima vedere, iar performanțele dinamice susținute de tracțiunea integrală quattro încântă în fiecare călătorie.

Modelul impresionează cu accelerația sa spontană și dinamică, dar și cu manevrabilitatea sa agilă. Automobilul este echipat în dotarea standard cu tracțiunea quattro variabilă, ce permite distribuirea forțelor de tracțiune individualizat pe fiecare roată. Diferențialul blocabil mecanic este setat pentru performanțe dinamice optimizate, distribuind cuplul fără întârzieri spre puntea din față și cea din spate. Astfel tracțiunea și stabilitatea ating cote excelente. Suspensiile pneumatice ajustate electronic cu sistem de amortizare adaptiv cursiv de la toate cele patru roți adaptează automat garda la sol și amortizarea automobilului. În plus, Audi drive select permite setarea caracteristicilor dorite pentru automobil, prin alegerea modului de mers dorit, dintre diferitele moduri disponibile.

Dinamic și spontan

Grație tracțiunii quattro variabile și stabilității excelente.

Preț de la 48.365 € (TVA inclus)!

Noul Audi Q5: Cotidian la nivel premium

Calitatea finisajelor, numeroasele spații de depozitare și soluțiile inteligente inovatoare înseamnă confort sporit atât pentru șofer cât și pentru pasageri. Interiorul se impune și cu spațiul său generos pentru 5 persoane și cu dimensiuni confortabile la nivelul capului și al picioarelor. Poziția înaltă pe scaun asigură o bună vizibilitate spre exterior, în vederea monitorizării sigure a traficului. Liniile dispuse orizontal și la interior subliniază senzația de spațiu vast și confort. Pe întreaga lățime a panoului instrumente este trasat un bandou decorativ tridimensional, ce desăvârșește eleganța de ansamblu în manieră rafinată. Printre opțiunile de dotare a scaunelor se numără până și o funcție de masaj. Pe întuneric, iluminarea ambientală opțională desenează accente atractive. Iluminarea ambientală este o dotare standard a pachetului de dotare „Interior design selection”.

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la audi.sales@autocenter.ro