fbpx

Fast Start Noul Caddy

Avantaj client până la 3.500 de EURO (TVA inclus)
Volkswagen

Noul Caddy începe anul în start accelerat: Avantaj client până la 3.500 de Euro

Am refăcut complet noul Caddy. Pe lângă un design nou și interesant, cele mai noi sisteme de asistență pentru șoferi, un cockpit digital de înaltă calitate și infotainment inovator (Innovision Cockpit), inclusiv servicii online mobile, pe toate le vei regăsi în noul model. Desigur, noul Caddy va continua să fie fiabil, flexibil și potrivit pentru utilizarea de zi cu zi – iar acum și mai bine pregătit pentru ceea ce presupune viața ta. Ești pregătit pentru fast start cu noul Caddy ?

100% nou. Dar 100% același spirit Caddy.

Nici un alt model nu îmbină mai armonios conceptele Work & Life. Intuitiv de utilizat, totul la vedere pe Digital Cockpit, cu ajutoare opționale electronice pentru închiderea ușilor și a hayonului și cele mai avansate sisteme de asistență pentru confort și securitate, noul Caddy este confortabil, inteligent și flexibil – și, mai ales, de încredere.

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.vw@autocenter.ro