fbpx

Ready for what's ahead?

Noul Audi Q5 Sportback
AUDI

Sportiv. Practic. Elegant.

Noul Audi Q5 Sportback îmbină cu eleganță performanța unui SUV și un caracter foarte practic în utilizarea cotidiană. Acest coupé cu linii dinamice fascinează prin design-ul expresiv și inovațiile tehnice și impresionează încă de la început cu personalitatea sa sportivă.

Noul Audi Q5 Sportback în cifre

Accelerație

6,1 secunde

0 – 100 km/h
Putere

195 kW

(265 CP)
Tracțiune

Integrală

tehnologie ultra

Design puternic și progresiv, care captivează

Audi Q5 Sportback vă va convinge din prima clipă cu alura sa impunătoare și dinamică, ce ascunde un interior sportiv și elegant. Detaliile atent gândite, completate de tehnologii de ultimă generație, redefinesc ideea de SUV.

Performanțe dinamice captivante

Audi Q5 Sportback impresionează cu accelerația spontană și dinamică, dar și cu manevrabilitatea sa agilă.

Tracțiunea integrală quattro cu tehnologie ultra monitorizează permanent situația de mers și distribuie cuplul către fiecare roată separat, în funcție de necesar, iar funcția Audi drive select vă permite să selectați diferite moduri de condus, adaptând în consecință diferite setări ale automobilului.

Q5 Sportback performante dinamice

Specificații tehnice

Motor:
Putere:
Accelerare 0-100 km/h:
Viteză maximă km/h:
Tracțiune:
Cutie de viteze:

4 cilindri în linie
265 CP
6,1 secunde
240
Tracțiune integrală quattro cu tehnologie ultra
7-trepte S tronic

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – Calea Moldovei nr. 154, Bacău, sau prin email la audi.sales@autocenter.ro

** Valorile privind consumul și emisiile de CO2 au fost determinate în baza procedurilor de măsurare stabilite de lege. Începând cu 1 septembrie 2017, anumite vehicule noi sunt omologate de tip folosind procedura de testare a vehiculelor ușoare armonizată la nivel mondial (WLTP – World Harmonised Light Vehicle Test Procedure), care este o procedură de testare nouă și mai realistă pentru măsurarea consumului și a emisiilor de CO2. Începând cu 1 septembrie 2018, WLTP înlocuiește progresiv noul ciclu de conducere european (NEDC – New European Driving Cycle). Datorită condițiilor de testare mai realiste, consumul și emisiile de CO2 măsurate în cadrul WLTP sunt în multe cazuri mai ridicate comparativ cu cele măsurate în cadrul NEDC. Mai multe detalii despre procedura WLTP, valorile de consum și emisii, precum și elementele care influențează aceste valori pot fi obținute accesând pagina de internet audi.ro secțiunea WLTP.

Informațiile nu se referă la un anumit vehicul și nu constituie parte integrantă a ofertei, ci sunt destinate exclusiv scopurilor comparative între diferitele tipuri de vehicule. Valorile de consum și emisii de CO₂ ale unui vehicul sunt influențate și de conduita în trafic și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, instalație de climatizare etc.), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamica, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 pentru modelul configurat.

Mai multe detalii privind caracteristicile vehiculului, inclusiv valorile de consum și emisii CO2 pot fi obținute la dealerul autorizat Cybernet Autocenter. Valorile de consum și de emisii CO2 sunt oferite cu titlu exemplificativ. Este posibil ca valorile prezentate pentru o configurație specifică a unui vehicul să fie diferite de cele care ar fi înscrise în certificatul de conformitate furnizat la momentul livrării vehiculului.