fbpx

Noul Audi Q4 e-tron

Driving Progress
Audi

Noul Audi Q4 e-tron transpune viitorul mobilității pe șosea

Gândim mai departe. Conducem mai departe. Interior progresist. Sportivitate atractivă. Funcționalitate excelentă. SUV-ul Audi compact cu propulsie electrică este automobilul care convinge fără rezerve, încă înainte de a porni la drum.

Complet electric, expresiv și în formă optimă pentru cotidian, Audi Q4 e-tron propune un exterior progresiv și un interior centrat pe șofer. Cu un interior generos și soluții de stocare totul e la îndemână!

Accelerație

9 s (0 – 100 km/h)

Putere

125 kW  (170 CP)

Autonomie maximă

341 km  (52 kWh)

Emisii CO2

g/km

Experimentează design-ul progresiv

Designul sportiv ce definește Audi Q4 e-tron dă formă viitorului mobilității electrice, cu secțiunea frontală cu linii tensionate și spatele marcat de forță.

Preț de la 45.700 € (TVA inclus)!

Eligibil pentru programul Rabla Plus: ecotichet de 45.000 de lei

Cum arată pentru tine viitorul?

Audi Q4 e-tron informează în manieră inovatoare și face un pas consistent înainte și în domeniul tehnologiei de afișare, cu head-up-display-ul cu funcții de realitate augmentată.

Cele patru semnături luminoase diferite pe care le poți selecta pentru luminile de zi, în combinație cu luminile dinamice sunt demonstrații impresionante ale tehnologiei avansate de iluminare.

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la audi.sales@autocenter.ro