fbpx

ŠKODA ENYAQ iV

Descoperă noi posibilități!
ŠKODA

Primul SUV 100% electric de la ŠKODA

Cu un design elegant și o alură impunătoare, ŠKODA ENYAQ iV se integrează perfect în clasa SUV-urilor. Spațiul generos de care se bucură toți pasagerii, motorul 100% electric și aceleași tehnologii simply clever cu care te-ai obișnuit te fac să descoperi noi posibilități la fiecare călătorie cu ENYAQ.

Preț de la 28.320 € (TVA inclus) prin programul Rabla Plus!

Porsche Finance Group Logo

Rate de la 269,54 €/lună**

* Preț recomandat din care este scazută prima de casare aferentă programului PSIPAN pentru anul 2021 (Programul de stimulare a înnoirii parcului auto național 2020-2024 – PSIPAN derulat de Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor prin Administrația Fondului pentru Mediu). Acordarea primei de casare (valoarea acesteia fiind calculata în Euro, la cursul de schimb 1 Euro = 5 Lei), în limita tichetelor disponibile, presupune înscrierea și acceptarea dvs. în PSIPAN (condiționată de îndeplinirea tuturor condițiilor necesare, conform Ghidului PSIPAN), achiziționarea autoturismului de la un distribuitor autorizat ŠKODA acceptat in PSIPAN și nu include echipamentele, accesoriile sau dotări opționale. Preț recomandat pentru varianta de bază.

** Rata este valabila prin Porsche Leasing Romania IFN SA, produs PERFECT LEASING, pentru modelul de bază cu prețul menționat mai sus (cu prima de casare REMAT scazută), perioada de finanțare 60 luni, avans 25%, dobândă fixă Euro 4,69%, 1 an CASCO gratuit prin Porsche Asigurări. Toate valorile includ TVA. Asigurare CASCO prin Porsche Asigurari inclusă. Oferta este adresată persoanelor fizice și este valabilă până la data de 30.06.2021. Mai multe detalii: www.porschebank.ro 

ŠKODA ENYAQ iV volum finantat 21.551,26 EUR, DAE total (include costurile de finantare si CASCO): 11,18%, taxa administrare 0,00 EUR, comision analiza dosar 297,50 EUR, valoare total platibila 38.972,91 EUR.

ŠKODA ENYAQ iV, O ALEGERE EXCELENTĂ

Calitatea finisajelor, numeroasele spații de depozitare și soluțiile inteligente inovatoare înseamnă confort sporit atât pentru șofer cât și pentru pasageri.

ENYAQ iV senzori

Senzori de parcare spate

ENYAQ iV volan

Volan multifuncțional îmbrăcat în piele

ENYAQ iV cabluri

Cabluri de încărcare MOD2 & MOD3

ENYAQ iV incarcare

Conector încărcare CCS EU - AC & DC

ENYAQ iV virtual cockpit

Virtual cockpit

ENYAQ iV Kessy Go

Kessy GO

ENYAQ iV baterie

Capacitatea brută a bateriei = 62 kWh și Fast Charging DC 50 kW

ENYAQ iV infotainment

SIstem infotainment cu ecran de 13"

ENYAQ iV climatronic

Climatronic 2 zone

ENYAQ iV faruri

Faruri și blocuri optice spate cu tehnologie LED

Încălzire auxiliară electrică

ENYAQ iV jante 19

Jante aliaj ușor de 19"

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.skoda@autocenter.ro