fbpx

T-Cross: Cotidianul poate deveni foarte special

De la 16.575 de Euro (TVA inclus)
Volkswagen

T-Cross: Avantaje peste avantaje

T-Cross este extrem de practic şi adaptabil. Datorită designului său de crossover, a posibilităţilor variate de individualizare şi a caracterului practic în cotidian, acest model oferă combinaţia optimă între variabilitate şi dimensiuni compacte. Pe scurt: este însoţitorul perfect în aproape orice fel de aventură.

T-Cross poate fi al tău de la 16.575 de Euro (TVA inclus)

Pentru varianta 1.0 TSI, 95 CP/75 kW, consum mediu 4,8 l/100 km.

T-Cross: cu o personalitate la fel de specială ca a ta

T-Cross exterior

Exteriorul

T-Cross îşi îmbină caracterul urban cu designul funcţional. Capota alungită a motorului şi grila lată a radiatorului îi conferă modelului o personalitate foarte puternică. Cu caroseria sa atractivă, allrounder-ul arată bine în orice circumstanţă: în oraş, în cotidian şi în off-road.

T-Cross interior

 

Interiorul

Printre dotările speciale de la interior se numără iluminarea ambientală, scaunele de calitate superioară, acoperite cu material textil, precum şi pachetul Design opţional, disponibil în trei variante. Dotările de la interior oferă confort optim şi pot fi, de asemenea, personalizate.

Spontaneitatea este întotdeauna un plan excelent

Ești genul spontan? Atunci, T-Cross este însoţitorul tău perfect. Datorită spătarului rabatabil al scaunului din partea dreaptă față, dar şi a banchetei glisante, acest automobil este foarte spaţios şi se adaptează flexibil dorinţelor tale. 

T-Cross bancheta

 

Locurile din spate

T-Cross dă dovadă de o flexibilitate incredibilă, datorită banchetei glisante fracţionat. Totodată, ocupanţii locurilor din spate pot beneficia de spaţiu confortabil la nivelul picioarelor. Concret aceasta înseamnă: mai mult spaţiu pentru dumneavoastră şi pentru pasagerii dumneavoastră, plus mai mult spaţiu pentru bagajele tuturor.

Portbagaj

 

Portbagajul

Îți dorești mai multă liberate. Cum să nu, îți putem oferi şi aşa ceva: pentru că T-Cross asigură un spaţiu extrem de generos în compartimentul pasagerilor, plus un portbagaj mare, fiind pregătit din toate punctele de vedere, pentru toate planurile tale spontane.

* Oferta este supusă unor termene și condiții iar valabilitatea ei este limitată. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Mai multe detalii la dealerul autorizat Cybernet Autocenter – pe site www.autocenter.ro sau prin email la vanzari.vw@autocenter.ro